- 6 % 
popusta
na prvi
nakup

Ima vaš ljubljenček težave z alergijo?

Eden Petfoods je naravno hipoalergena hrana izdelana iz najkakovostnejših sestavin za humano uporabo. Ne vsebuje žit, soje in grahovih beljakovin. Ne vsebuje pršic. Primerna je tudi za pse z alergijami.

Kaj pomeni hipoalergena hrana?

Hipoalergena hrana vsebuje manj sestavin, ki pri različnih psih sprožajo alergijske reakcije. Psi so namreč alergični na različne sestavine, zato hipoalergena hrana, ki bi bila primerna za vse pse, ne obstaja.

Kako izberem ustrezno?

Če je vaš ljubljenček alergičen na pšenico, riž ali koruzo, z izbiro ne bo težav, saj EDEN hrana ne vsebuje ničesar od navedenega. V primeru, da alergijo povzroča določena vrsta beljakovin, so sestavine pri hrani Eden jasno napisane.

Eden hrana ni le samo hipoalergena, temveč je 100 % naravna. Ne vsebuje rastlinskih beljakovin (ki so za psa ali mačko nehranljive), glutena, aditivov (arom, barvil, ojačevalcev okusa), sladil, stranskih proizvodov mesa in pesine pulpe. Na trgu je sicer na voljo veliko hipoalergenih hran, ki vsebujejo malo alergenov, vendar pa vseeno vsebujejo nekakovostne sestavine, zato je potrebno biti pri izbiri hrane pazljiv. V kolikor potrebujete nasvet, nas pokličite na telefonsko številko (0)5 901 0948. Z veseljem vam bomo pomagali.