- 6 % 
popusta
na prvi
nakup
{activeTitle}

Hrana za mačke

Filtri
Vsi izdelki iz kategorije Suha hrana

Suha hrana

Popolna prehrana za vašo mačko

Suha hrana za mačke zagotavlja uravnoteženo popolno hrano za vašo mačko. Vsebuje kar 85 % visokokakovostnih različnih mesnih sestavin humane kakovosti ter 15 % zelenjave in sadja. Je brez žit, glutena in belega krompirja. Surovine se nežno kuhajo na pari pri približno 90 stopinjah Celzija, zaradi česar je hrana lahko prebavljiva in ohranja čim več naravnega ravnovesja. Vsi izdelki so naravno hipoalergeni.

Vsi izdelki iz kategorije Mokra hrana

Mokra hrana

Odločite se za najvišjo kakovost

Prehransko popolna hrana je izdelana skladno s temelji prehrane prednikov vaše mačke in jo odlikuje visoka vsebnost kakovostnih živalskih beljakovin, ki popolnoma ustreza njenim prehranskim potrebam. Izdelana je iz 70 % svežih mesnih sestavin ter iz 15 % sadja in zelenjave, ki zagotavlja nizko vsebnost ogljikovih hidratov, vsebuje pa tudi dodatke za sklepe in prebiotike za podporo prebavi. Vsi izdelki so naravno hipoalergeni in iz sestavin humane kakovosti.

Vsi izdelki iz kategorije Priboljški za mačke

Priboljški za mačke

Idealni priboljški za mačke

Visokokakovostni priboljški so izdelani iz različnih vrst mesa ter vsebujejo vlaknine za prebavo in minerale, ki pomagajo zmanjšati kopičenje zobnih oblog in zobnega kamna. Lahko jih dodajate skupaj s surovo prehrano. Vsi priboljški so izdelani v majhnih koščkih, ki jih je mogoče zlahka prelomiti ter dozirati. Dodan je tudi glukozamin za zdravje sklepov.