- 6 % 
popusta
na prvi
nakup
{activeTitle}

Hrana za pse

Filtri
Vsi izdelki iz kategorije Suhi briketi

Suhi briketi

80% mesnih sestavin, 20% sadja, zelenjave in zelišč

Popolna prehrana iz sestavin humane kakovosti

Uravnotežena hrana, ki ne potrebuje dodajanja prehranskih dopolnil. Ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa, rastlinskih beljakovin, žit (riža, koruze...), belega krompirja, sladkorne pese. Vsebuje med 34% in 41% kakovostnih mesnih beljakovin, vitamine in minerale v kelatni obliki, ki podpirajo naravno ravnovesje telesa in mu nudijo vse potrebno za zdrav razvoj od mladička do odraslega psa. Zaradi visoke hranljivosti je poraba hrane med 20% do 40% manjša v primerjavi s konvencionalnimi briketi.

Vsi izdelki iz kategorije Polmehki briketi

Polmehki briketi

60% mesnih sestavin, 20% sadja, zelenjave in zelišč

Popolna prehrana iz sestavin humane kakovosti

Mehka hrana za razvajanje je sestavljena iz še več svežega mesa. Ne potrebuje dodajanja prehranskih dopolnil. Vsebuje superživila ter vitamine in minerale v kelatni obliki, ki podpirajo naravno ravnovesje telesa vašega psa. Ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa, rastlinskih beljakovin, žit (riža, koruze…), belega krompirja, sladkorne pese. Hrana je zaradi višje vlažnosti in intenzivnega okusa odlična tudi za manj ješče pse, za tiste, ki težje grizejo, manj pijejo, imajo težave s prebavo ali pretiranim izločanjem kisline.

Vsi izdelki iz kategorije Hrana za mladiče

Hrana za mladiče

Vsi izdelki iz kategorije Priboljški za pse

Priboljški za pse

Idealni priboljški za pse

Visokokakovostni priboljški so izdelani iz različnih vrst mesa ter vsebujejo vlaknine za prebavo in minerale, ki pomagajo zmanjšati kopičenje zobnih oblog in zobnega kamna. Lahko jih dodajate tudi k surovi prehrani. Vsi priboljški so izdelani v majhnih koščkih, ki jih je mogoče zlahka prelomiti ter dozirati. Dodan je tudi glukozamin za zdravje sklepov. Zelo primerni so za šolanje psov, saj so tako slastni da povečajo motivacijo.

Vsi izdelki iz kategorije Mokra hrana

Mokra hrana

Izbrana kakovost za vašega psa

Prehransko uravnotežena hrana je izdelana skladno s temelji prehrane prednikov vašega psa in jo odlikuje 70 % vsebnost svežega mesa. Ne vsebuje umetnih barvil in okusov, žit, belega krompirja, riža ali sladkorne pese. Vsebuje tudi mnogo zelišč, vitaminov in mineralov v kelatni obliki, ki podpirajo naravno ravnovesje telesa vašega psa. Vsi izdelki so naravno hipoalergeni. Dodan imajo glukozamin in hondroition za podporo sklepov.